fredag 7. mars 2014

LYKKE PÅ KJØKKENET

Kjøkkenet er så definitivt mitt favorittrom. Ikke fordi jeg er så himla glad i å lage mat, men mer fordi jeg simpelthen ELSKER å holde det rent og pent der inne. Noen synes sikkert dette høres heeelt vanvittig spesielt ut, men slik er det nå en gang med meg. Alle rom er jo selvsagt viktige, men det er noe med det kjøkkenet altså...hm..? JUST LOVE IT!

Da var det fredag og snart helg igjen. I morgen er det fiolintimer i byen for Elinpia, så da blir det nok en liten tur innom noen velvalgte butikker. Ikke det at jeg har tenkt å skaffe noe nytt, så tror det blir mer som "bare se men ikke røre", eller kanskje vi kan kalle det sparing? Ikke vet jeg, men jeg må innrømme at jeg er litt spent da, hahaha! For å være heeelt bånn ærlig, det nyttårsforsettet mitt går heller en smule DÅRLIG ;)

Ellers, så regner det i Trondheim, noe som faktisk IKKE har vært "hverdagskost" her den siste tiden. Vi har vært så heldige med været og hatt vår helt siden oktober...på tide med sommer i mars da ja, hahaha! Da vil jeg bare få ønske dere alle, ei riktig god helg!

Vi blogges!

Anne


6 kommentarer:

 1. Er så enig med deg:)
  Kjøkkenet er også mitt favorittrom. Jeg liker fargene og møblene der:)
  Du har så flotte ting på kjøkkenet ditt!!
  Jeg er så glad for at jeg ikke er så ofte i nærheten av noen butikker. Det er så mange fristelser!!
  Ja jeg har vært litt misunnelig på dere med været!! Vi har bare hatt sol i 2 dager siden nyttår!! Merker at det tærer litt på kroppen:)
  Ønsker deg ei fin helg:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. SÅ fnt du har det på kjøkkenet ! Elsker de vasene i svart/hvitt! Ha en superfin helg! Klem :-)

  SvarSlett
 3. Du har et kjempe flott kjøkken så skjønner at du trives her inne :) Her har vi hatt fint vær, men mye vind de siste dagebe :) jeg sliter med svimmelhet så har tatt livet med ro hjemme de siste dagene, håper formen er bra til uken igjen :) Ikke bare bare når alt bare går rundt og rundt :) hehe :) Masse fine ting du viser her :) Ønsker deg en flott helg videre :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Enig med deg at kjøkkenet er en favoritt, vi elsker spisekroken vår og dette er samlingspunktet for dagen:) Praten går løst og vi koser oss rundt bordet:) Du har mange fine ting der i svart/hvit;) !!! Ønsker deg en fin lørdag, kos deg masse og stor klem til deg! Ann Elin

  SvarSlett
 5. Enig med deg sjølv om mitt kjøkken detter sammen og me trenger sårt et nytt et men så var det pengene...
  Savner litt sol og varme nå,håper det kommer:)
  Fin kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Er så enig med deg altså ;) Jeg også liker meg godt på kjøkkenet og det er IKKE fordi jeg liker å lage mat, ha ha. Fine bilder du har tatt Anne !:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett