mandag 10. mars 2014

NÅR STYGT BLIR FINT...

Jeg vet ikke HVOR mange ganger jeg har tatt meg selv i å tenke "oj, dette var stygt og kommer aldri inn i mitt hjem" osv...det være seg ting på bilder i interiørblader, på blogger, i butikkhyller ol...ja, det er ofte dette skjer, men det er bare det, at jo styggere ting er ved første øyekast, jo finere blir de etter hvert som jeg tenker på de! Uff, dette er jo galskap og blir også ganske "STYGT" for den stakkars lommeboka. Jeg har prøvd å si til meg selv, at sånn Anne, SÅNN kan du ikke drive på, men så skjer det altså gang på gang ;)

Noen som kjenner seg igjen? 


Skulle f.eks aldri kjøpe disse, for de var for "pinglete" 
men så....Anne

6 kommentarer:

 1. hehe :) Kjenner meg godt igjen, men de siste årene så vet jeg med meg selv at jeg venner meg til ting og synes stygt blir fint, så jeg har sluttet å si at det skal aldri ha .) For det endrer som oftes opp hjemme hos meg, både når det gjelder interiør og mote :) Fin dag til deg :) Klemmer

  SvarSlett
 2. Rett og slett:
  ALDRI si ALDRI ;)
  Eg skulle heller ikkje ha mini omaggio, men allikvel så happy når eg fekk mine ♥
  Vinglepetter??
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 3. Ja, sånn har vi vel alle tenkt..... problemet mitt er at eg kjøper det, sånn ca 1 år ettera alle andre, for da eg ikkje får tak i da når "ALLE" har da. Så då kjem eg diltande etter då... jaja...

  Fin kveld til deg!

  Klem frå Solveig

  SvarSlett
 4. Kjenner absolutt igjen det du beskriver her.
  Jeg har startet å like blått igjen, og må også
  innrømme at marmor og onyx-ting faktisk er kule.
  Hadde jeg aldri trodd for 5 år siden...
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. God morgen søte deg Anne;)
  Kjenner meg veldig igjen og man skal aldri si aldri :)
  Har vært der med farger, kobber, marmor og you name it!!:)
  Jeg husker da omaggio vasen kom, så sa jeg at den skulle jeg klare å holde meg unna! ha ha ha, det ble mange omaggio ja;)
  Ha en herlig dag<3
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Som regel slipper jeg unna den der siden jeg er mer på den gamle bonderomantiske stilen. Men en og annen ting jeg aldeles ikke liker gror på meg og så synes jeg egentlig det er litt fint. Nå har jeg av en eller annen grunn lyst på slike lamper som ser ut som runde glasskuler. hihi.

  Go uke og go vinter til deg ;)

  SvarSlett