lørdag 5. april 2014

PÅ KJØKKENBENKEN

Hei og happy lørdag! Her er det rett og slett daffedag i dag, men det er maling av material som skal lukke trappetrinnene etter hvert og vi har spist både frokost, lunch og sjokolade til kaffen. Lørdag er digg og bare helt kongedag! Det blir vel den obligatoriske handlinga etter hvert her og panting av en haug med flasker...det ser jeg ikke akkurat fram til da, men det bare må gjøres det og.

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg har på kjøkkenbenken akkurat nå. Tidligere hadde jeg masse fra Riviera Maison, mange flotte og glamorøse ting som etasjefat, stettefat, kopper og kar i flerere fassonger og "you name it". Dette gikk jeg litt lei av, både mtp alt støvet og fettet som til en hver tid måtte vaskes av disse tingene i tillegg til benker og skap...nå har jeg minimalisert alt der ute og skapt en litt ryddigere overflate for å si det slik. Det står ikke mye på benkene nå, bare det aller nødvendigste + noe unødvendig stasj da selvfølgelig og her kommer et lite bilde :)


Kos dere i dag!

Anne


6 kommentarer:

 1. Så jo kjemperyddig og pent ut :-) Ser nok ikke slik ut her hos meg....Liker de vasene dine altså!! Ha en superfin lørdag!

  SvarSlett
 2. Så fine ting, skikkelig lekkert!
  God helg til deg)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 3. Fint og ryddig hos deg.
  Eg kjøpte ein av dei stripete vasane til ei eg er tante til
  i bursdagsgåve. Den vart skikkeleg godt mottatt !!
  Då er det kjekt å gi.

  God søndag frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Fine ting hos deg:)))ønsker deg ein fin søndag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. enkelt og delikat :) Flotte ting du har her :) I dag har vi kost oss ute på fjellet :) Deilig med frisk luft :) Fin søndags kveld :) Klem Rita

  SvarSlett
 6. ORDEN OG STIL HOS DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett