onsdag 23. april 2014

PÅSKEN OG LITT TIL...

Hei godt folk og ENDELIG har jeg funnet fram PC'n for å skrive et innlegg her på bloggen. Du vet det er leeeenge siden siste innlegg når du må prøve ulike taster for å skjønne hvordan du lager "STOR BOKSTAV" og ikke husker passordet på mail og blogg...da er du både litt "LOST" og ute og kjører...vel, dette var slik dette blogginnlegget startet for meg i dag. Hm, gammel? Njaei...eller rett og slett bare litt glemsk? En kombinasjon kanskje..? Hva vet vel jeg, men her kommer i hvert fall noen bilder fra min påske og helt til sist, litt nytt fra bytur i går.


Bytur ja ;) Jer har vært på handlerunde for mine kjære foreldre som har bestemt seg for å fornye interiøret en smule. De startet med at de ville ha en omaggiovase fra Kahler, noe som til slutt endte med X-antall vaser og lysestaker i forskjellige farger, alle i omaggioserien. De skal sette sammen rød, grønn og svartstripet, så jeg hadde litt av en omaggio maraton for å få tak i alle disse tingene i går. Jeg kan i hvert fall røpe, at det er varer for over kr 3000, så da blir det fint i stua deres kan jeg tenke meg. Det som overrasket meg mest av alt, var at de faktisk liker disse tingene. Jeg trodde at de syntes de var alt for spesielle og moderne, men der tok jeg feil gitt.


Ønsker alle en fin dag!


Anne

5 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder; og du er superflink til å lage det riktig så stilig! Ser ut som du har hatt en flottt påske :-) Viktig å legge bort pc iblandt, og bare nyte livet :-9 ha en herlig dag! Klem :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for så mange fine komplimenter, det varmer! Ha en superfin dag Kari!

  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 3. Jeg har måtte begynne å skrive ned noen passord.
  Stoler ikke lenger på at jeg husker de
  Blir sikkert flott i dine foreldres stue. :)

  SvarSlett
 4. Blir litt sånn til tider, trenger en pause♥
  Selger jo Kähler på jobb, og det er sinnsykt populært! Og toppen er ennå ikkje nådd ;)
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 5. Heia Anne;)
  Det er en stund siden jeg har vært innom bloggen din og her var det mange fine innlegg å lese;) Ser at dere har hatt en fantastisk påske<3 Utrolig fine bilder:)
  Fin søndagskveld til søte deg<3
  Klem fra Janne

  SvarSlett