fredag 30. mai 2014

TRAPPETRENING

Ja, det kan vel kanskje virke slik...

Vi driver som kjent med den berømte fornyinga av trappene, til gjengjeld to trapper. Vel, det tar sin tid, men vi får jamme meg trim for å si det sånn. Det går ikke så fort og det skal sies, at vi måtte vente ulidelig leeenge på leveransene. Dvs, OBS-BYGG klarte ikke å lever alt som vi hadde bestilt på en og samme leveranse, så vi måtte vente i en hel ekstra måned før vi hadde alle materialer i hus. Sånn gikk no dagan, så noe forsinket er vi da.

I går og i dag, har vi fått gjort ganske mye, men det er kapping og saging og ikke så nytt som kan vises fram hva gjelder selve trappa. Snart er det klart til å starte monteringa og det er jo det som er den morsomme delen. Kapping av aluminiumsunderprofiler, trappeneser og den slags, er ikke særlig artig men det til det og. I ettermiddag har vi vært og kjøpt nye sagblader og elastisk fugemasse, skal det være, så skal det være!

En liten tur innom det ikke alt for ukjente IKEA ble det også...mannen og fruen måtte jo ha middag og middag laget ikke fruen i dag, for i dag hadde hun annet å gjøre, hehehe! Håper dere alle får ei knakandes god helg! Vi skal "mekke" trapp!

Yooo!
Anne


2 kommentarer:

  1. Hi, hi, superduper trim med andre ord, det er bra det, men kjedelig at dere måtte vente så lenge! Lykke til med mekking av trapp! Klem fra Nina

    SvarSlett
  2. Herlig med ny trapp :) Her nord nyter vi fin været som endelig har kommet :) Så her må man hive seg rundt å få unna alle ute prosjeketer før sommeren er over :) Fin dag til deg :) Klem Rita

    SvarSlett