mandag 14. januar 2013

Bursdag om en uke og far er på vei hjem fra sykehus :)

Heia alle flotte lesere!

Ja, da er det snart bursdagsfeiring for jentene våre som blir 12 og 21 år. Det blir trivelig, men jeg føler at jeg skal være litt snill med meg selv og legge lista litt lavere hva gjelder servering osv. Jeg har alltid så mye men tror nok at vi klarer oss med halvparten. Det blir vel ikke lett å senke kravene til seg selv, men det skal jeg klare! Tror vi får det fint uansett jeg :)

Det blir vel montering av diverse møbler fra Ikea i løpet av uka og helga også, men først er utfordringa hvordan vi skal få det med oss hjem. Det blir vel sikkert ei rå med det tenker jeg, de har jo hjemkjøring også selv om det koster noen kroner. Jepp, vi får se. Sokkelleiligheten er straks innflytningsklar nå og eldstedattera gleder seg villt!


Da får dere alle ha en riktig god dag videre! Her i Trondheim skinner sola!!! :) :) :)
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret

 

5 kommentarer:

 1. Hei Anne:)
  Tusen takk for koselig hilsen:)
  Jeg er bare litt treg av meg, he he.
  Så artig med flere trønderbloggere;)
  Velkommen skal du være:)
  Gleder meg til å følge deg videre;)
  Fin dag:)
  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Heeei Janna!Tusen takk for at du også vi følge meg! Du har så flotte bilder på bloggen din, virkelig inspirerende. Jeg dro ut og kjøpte en lysestake lik de to du har på noen de siste bildene dine. De er så fine. Mulig at de du har er kjøpt på annen plass, men jeg fant ihvertfall noe lignende på Kremmerhuset. Så artig å ha noe nytt når man skal pynte til bursdag! Du får ha ei flott uke da Janne, så gleder jeg meg til å følge deg videre på bloggen din! Klem Anne :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Sorry, jeg skrev navnet ditt feiel jeg Janne. Kom til å slenge på en "a" på slutten, men det blir jo feil. Klem Anne :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så koselig blogg, følger deg videre !! :-)
  Lykke til med bursdagsfeiring, blir sikkert veldig koselig og bra!
  Og så heldig eldstjenta er som får bo i sokkelleiligheten, det er jo perfekt!
  Ønsker deg en riktig fin kveld, så kommer jeg snart på besøk igjen!!
  Klem fra hovdstaden :D

  SvarSlett
 5. Hei fam gab! Tusen hjertelig takk for det og for at du vil følge bloggen mun. Varmer mitt hjerte! Skal følge deg jeg også! klem Anne

  SvarSlett