onsdag 9. januar 2013

Gårsdagens middag og en liten hilsen til Tonje fra Villa Havglimt :)!

 
Hei godt folk!
 
 
Jeg føler at jeg ikke har så mye å blogge om i dag, så da blir det bare et lite bilde fra middagen i går. Den bestod av hjemmelaget fløtesaus, pasta med fløte, stekte kyllingfileter med baconstrø, litt paprika og purreløk som garnityr. Det smakte aldeles himmelsk, men jeg må innrømme at det ble litt heavy for min mage. Jeg er mest et brødmatmenneske, så i dag står jeg over middagen ;)
 
Jeg lovet for en stund tilbake å legge ut et bilde av RM-fatet mitt som står på kjøkkenet, så her Tonje fra Villa havglimt, kommer bildet! ;) Må bare legge til at det er litt annet stasj på det nå da, lenge siden dette bildet ble tatt!
 
 

  
Kos dere resten av ettermiddagen og videre utover kvelden!
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret7 kommentarer:

 1. Dette så og hørtes veldig godt ut :)

  Takk for kommentar hos meg. Det er nok en prøvelse for meg også å ikke kjøpe interiør. Men det kan jo tenkes at det bare er sunt. Man får ønske seg tror jeg.

  SvarSlett
 2. Ja, det har du egentlig rett i. Tror at vi med interesse, og det litt over gjennomsnittet, for interiør, er gsnske så ivrig på å ominnrede og bytte ut og om på ting hele tiden. Det går jo an å gjøre om på det man allerede har også, men lykke til til deg! Synes du er flink! God helg Elin!!! :) Klem Anne

  SvarSlett
 3. God søndag!
  Mmmm.. det så godt ut!
  Nydelig fat også♥ Ønsker deg en fin dag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 4. Ha en fin søndagskveld!
  Middagen så aldeles nydelig ut :)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 5. Hei og tusen takk til både Livy og Mirjam. God søndag dere også. Så fine blogger dere har. Livy har jeg fulgt en stund, men følger deg fra nå av også Mirjam! :) Klem Anne :)

  SvarSlett
 6. Se der ja! Så nydelig dekorert!Du er flink! Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 7. Takk for det Tonje! Koselig med positive tilbakemeldinger ja, blir så glad av det! God helg! :)
  Stor klem Anne :)

  SvarSlett