fredag 4. januar 2013

Ny dag, nye muligheter til å kaste ut juletreet!


Hallois!

Du verden, så lenge jeg har holdt på juletreet i år!!! Det er fire grunner til det...


1. Lillesøster vil gjerne beholde det.

2. Min mor og far mener at det skal stå til 13. eller aller helst, til 20. dag jul.

3. Jeg har kunstig juletre (pga allergi hos familiemedlemmer), så det ryr ikke.

4. Jeg har ikke hatt tid til å høste det.


Ja, det er med andre ord, lett å finne mange unnskyldninger for å ikke ta bort juletreet. Jeg er ikke så glad i trær i stua, ihvertfall ikke når januar har blitt til virkelighet, så da er det vel bare å brette opp ermene, legge unnskyldningene til side og få det bort!!! ;)

Noen nye bilder fra huset etter at den øvrige julepynten ble byttet ut kommer her.Ha en flott dag, med eller uten juletre i dag!
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret

4 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Så fine bilder! Juletreet står fortsatt her hos oss også, men i morgen ryker det ut! Jeg er også sånn at når januar kommer er jeg klar til å få inn våren ;-)

  Tusen takk for utrolig koselig hilsen hos meg i årskavalkaden min, det varmer hjertet♥

  Ønsker deg en fin dag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Hei igjen Livy! Du fortjener virkelig ros for bloggen din, den er så vakker på mange måter! Tusen takk for at du vil følge meg også. Jeg føler meg beæret!Juletreet ble nettopp tatt, men jeg fikk litt dårlig samvittighet for lillesøster som hadde pynta det så fint. Som du sier, så er det våren som snart skal råde og det gleder jeg meg veldig til:) Stor klem til deg fra meg :)<3

  SvarSlett
 3. Tack snälla du, vad glad jag blir :-) Jag vet inte riktigt, antingen kan du lägga till mig i din blogglista eller så kan du söka på Knorkan på bloglovin. Trevlig helg! Kram Knorkan

  SvarSlett
 4. Ja, skal prøve på det! Ha ei riktig god helg du også! :) Klem Anne

  SvarSlett