lørdag 5. januar 2013

Rolig lørdag :)

Hei alle sammen! Jeg har i grunnen ikke så mye på hjertet i dag annet enn at jeg vil ønske dere alle ei riktig god helg! Har vært en rolig lørdag med mannen hjemme på perm fra sykehuset. Alt jeg har gjort, er litt handling av mat på nærbutikken, som egentlig ikke er så veldig nære. Må ta buss, og med 7 handleposer, ble det taxi hjemover i dag. Sånn er det når man ikke har førerkort og sjåføren i huset er syk. Jaja, det finnes vel verre problemer i verden, så dette er jo bare bagateller. Har spist suppe til middag, nydelig! Eldstedattera som laga den og det er så godt å spise mat som andre enn meg selv har laget. Dere får kose dere i helga. Nå er det Øystein Sunde på skjermen, det er jo en fornøyelse!

 
Bye, bye!
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret4 kommentarer:

 1. For en lekker lysestake, har sett slike på andre blogger også - hvor er den fra?
  Det er jammen et puslespill som skal gå opp når en skal handle mye og ikke kjører bil, det vet jeg også alt om:) Men jeg skal begynne på sertifikatet hver dag som helst nå, har sagt i alle år at jeg ikke trenger det men nå har jeg fått ny jobb som er så langt unna at jeg rett og slett ikke greier meg uten. Tror det blir bra:)

  Ha en fin kveld,
  god klem:)

  SvarSlett
 2. Heia! Den lysestaken har jeg kjøpt på Cornelias hus i Trondheim. Ja, den er bare rålekker og lar den stå framme selv om jeg kjøpte den for julen, men synes den kan stå hele året egentlig. Lykke til med førerkortet. Jed hadde lappen en gang i tiden, men måtte levere den inn pga sykdom. Kunne tatt det på nytt nå, men jeg har ikke prioritert det. Kanskje jeg også burde tenke på å gjøre det..? Uansett, god helg kjære deg og nyt helgefreden! :)
  God klem fra meg til deg :) <3

  SvarSlett
 3. Hej! Så kul att du hittade min blogg. Du är välkommen!!!
  Nu ska jag titta runt hos dig.
  Önskar dig en härlig söndag
  Kram
  AC

  SvarSlett
 4. Hei AC! Tusen takk for kommentaren. Håper at du liker bloggen min og at du får an flott tid framover med din blogg! Klem Anne

  SvarSlett