onsdag 2. januar 2013

Nytt år, nye muligheter! :)

Hei kjære lesere!

Min kjære datter, Linn Helen har tatt et fint bilde og lagt til en tekst som ihverfall jeg skal prøve og leve etter i det nye året. Ikke sikkert at mulighetene blir så mange eller så store, men noe kan vel komme til å skje av positiv karakter. Det er lov å håpe, kommer langt med det! Da ønsker jeg at alle dere også får mange flotte opplevelser og muligheter i løpet av 2013! :) :) :)

Over til noe helt annet. I dag har jeg ordnet og styra i heimen. Bytta ut mye av jueletingene med andre ting, men mye av det som ble handlet inn til jul, som f.eks bambiene, konglene, nøtter osv, står igjen. Jeg føler at dette er kommet for å bli en stund, så da velger jeg å beholde det i interiøret. Stjernene fra Kremmerhuset, de er av kvister, har jeg bare tatt lysene av, så de pryder heimen fortsatt. Jeg skal ta noen bilder i morgen hvis jeg får tid da. Er liksom ikke helt ferdig ennå, men det blir, det blir!

Da vil jeg bare ønske alle sammen, en riktig god natt!


 2013
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


2 kommentarer:

 1. Jeg tenker også slik, at det nye året ligger ubrukt foran oss med mange nye muligheter. Jeg håper å kunne gripe de fleste og gleder meg til å se hva 2013 byr på:)

  Ønsker deg ei fortsatt god uke,
  plutselig helg nå:)
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Hei :) Ja, helg skal bli godt nå kjenner jeg! Det er de små tingene i livet som betyr noe, så da er tid med familien viktig. Du har jo sagt det så fint i tittelen på bloggen din "livets små øyeblikk" :)
  Klem Anne

  SvarSlett