Ha en flott ettermiddag!
Foccacia
1 kg hvetemel
2 ss salt
2 ss sirup eller honning
2 ss sukker
1 pakke gjær
9 dl lunket vann
Sikt mel og gjær to ganger og bland resten til en løs deig. La det heve over vannbad i 1 time. Hell så deigen over i en bakepapirkledt langpanne og etterhev i 15 min. Lag hull i deigen og hell over ca 1 dl olivenolje med en teskje hver av timian, basilikum, oregano og rosmarin. Del opp i stykker før steking!
Stekes på 220 i ca. 15 min.
Ha gjerne fetaost, soltørkede tomater eller oliven på hvis det er ønskelig. Maldonsalt er også godt.
Lykke til med bakingen!
Foccacia
1 kg hvetemel
2 ss salt
2 ss sirup eller honning
2 ss sukker
1 pakke gjær
9 dl lunket vann
Sikt mel og gjær to ganger og bland resten til en løs deig. La det heve over vannbad i 1 time. Hell så deigen over i en bakepapirkledt langpanne og etterhev i 15 min. Lag hull i deigen og hell over ca 1 dl olivenolje med en teskje hver av timian, basilikum, oregano og rosmarin. Del opp i stykker før steking!
Stekes på 220 i ca. 15 min.
Ha gjerne fetaost, soltørkede tomater eller oliven på hvis det er ønskelig. Maldonsalt er også godt.
Lykke til med bakingen!
Anne's Home Secret
Den så god ut!
SvarSlettTakk for hyggelig kommentar hos meg. Hyggelig at du ville følge meg;) Legger meg til hos deg også
Nyt sommeren
Her tittet sola fram og det er deilig og friskt ute
Klem Tonje
Hei hei!
SvarSlettFin blogg du har!
Elsker foccacia,
derfor baker jeg alltid en stor langpanne
nå jeg først holder på ;)
Legger meg til som følger hos deg!
Sommerklem fra Maren
Takk for fin kommentar hos meg.:)) Det brødet er min favoritt. Ikkje så glad i oliven, men i denne baksten er det godt. Ha ein nydelig sommer.
SvarSlettKlem
Ann Elin
Hei Tonje, Maren og Ann Elin! Tusen takk for hyggelige kommentarer og for at dere vil følge meg videre! Veeeldig takknemlig for det altså! Skal snart sette tennene i nybakt foccacia nå, så håper at den smaker bra. Jeg bare elsker alt som har med brød å gjøre! Hygg dere videre i kveld!
SvarSlettKlem, Anne <3
Tusen takk for hyggelig kommentar Anne, og ekstra hyggelig at du har lyst til å følge bloggen videre, det setter jeg stor pris på. Gleder meg til å kikke rundt inne hos deg også :) God helg til deg!
SvarSlettomgdeterlina; bae hyggelig det :)Kikk i vei og velkommen til bloggen min :)
SvarSlettKem, Anne <3
Nam! Det så utrolig godt ut! Jeg er ikke noe særlig flink til å bake, men tror kanskje jeg må prøve dette ;-) Mmmmm...veldig fristende ;-)
SvarSlettHa en super dag!
Hei, hei! Ja, du må prøve...den var aldeles utsøkt god i smaken. Ble veeeldig populær her i går :) Takk for hyggelig kommentar!
SvarSlettKlem, Anne <3
Dette høres godt ut! Jeg har nettopp skrevet av oppskriften og skal prøve den ut i ettermiddag når vi får gjester:-))) Håper det snart kommer sol og varme din vei!
SvarSlettHei Underberget og takk for hyggelig kommentar! Lykke til med brødbaksten! Ha en god lørdag og kos deg med gjester i kveld!
SvarSlettKlem, Anne <3
Hei Anne, Takk for hyggelig hilsen! Din foccia ser himmelsk god ut og skal prøves! sommerklem Siv:-)
SvarSlettHei igjen, Nå har du fått en ny følger:-) sommerklem Siv:-)
SvarSlettHei Siv! Tusen takk for at du vil følge meg og for hyggelig kommentar her på bloggen min! Gos sommer videre!
SvarSlettKlem, Anne <3
Hei! Herlige bilder! Foccacia er delig, velkommen som følger hos meg :-) legger meg til her også! Fin sommer til deg!
SvarSlettHei igjen! Foccaciaen ble veldig vellykket og falt i smak hos gjestene:-) Dette var veldig lettvint å lage og denne oppskriften skal jeg bruke igjen!
SvarSlettHei Fru Lykle! Takk for at du vil følge meg, veldig hyggelig det! Underberget; Så Bra at du ble fornøyd :) Ser du rettelsen i oppskrifta? Går bra både med 2 og 1 kg hvetemel, har prøvd begge deler jeg nå, så det er en smakssak! Ha en flott søndag videre begge to!
SvarSlettKlem, Anne <3