tirsdag 30. juli 2013

Lunch på Solsiden og steinbit til middag

God aften mine kjære følgere og alle andre som er inne og leser her på bloggen min! :) I dag startet jeg dagen med vindusvask. Vel, ikke alle vinduene er tatt altså. Nei, det blir for mye på en gang og så er det jo så kledelig også, hehehe!

Jeg og mine to døtre bestemte oss for å dra til Meny på Solsiden for å kjøpe ferske kamskjell, men det var de utsolgt for, så det ble steinbit isteden. Vi spiste lunch på Jordbærpikene også, det er så trivelig å gjøre slike ting når det er ferie. Vi ble ikke så lenge, for maten måtte hjem og i kjøleskap fortest mulig. Nå er middagen fortært og nydelig var det med stekt steinbit, hjemmelaget potetmos og karamelliserte pærer. Ja, det er godt å kose seg med litt god mat :)

Her males det, men den hvite miljøvennlige - og luktfrie malinga, er ikke særlig samarbeidsvillig. Det må jo en hel drøss med strøk til for at det skal dekke, enda veggene vi maler, er hvite fra før av også. Her er det om og gjøre å ha tålmodigheten med seg ja, hehehe! ;) 
 
 
Ha en god kveld!
 
 
 
 
Anne's Home Secret


4 kommentarer:

 1. Oii,den såg fantastisk digg ut!!
  Du virker til å være ei flink kokka;))
  Må berre dele fleire oppskrifter:))
  Ha en fine kveld.

  SvarSlett
 2. Hei du! Har så flinke barn også vet du. Sønnen min er under kokkestudie og begge døtrene elsker å lage mat. Vi er liksom et team da og synes det er veldig koselig å kokkelere sammen. Ja, skal så absolutt dele flere oppskrifter her på bloggen :) Du får ha ei riktig god natt og en fin ny dag i morgen!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Hei på deg!!
  Så hyggelig at du likte bloggen min:)
  La deg til i bloggrullen min med en gang for denne fine bloggen vil jeg følge videre!!:)
  Jeg fikk vann i munnen av den deilige steinbitten!!:) Elsker sjømat:)
  Ha en superfin dag:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 4. Hei på deg Reidunn og tusen, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og for at du vil følge meg videre! Steinbiten var nydelig ja :) Håper at du får en flott dag videre og at sola skinner der du bor. Her er det regn i dag, men været har vært fantastisk fint i det siste.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett