onsdag 31. juli 2013

Regn, regn, pøsende regn

Hei og hopp! Da har regnet kommet hit til Trondheim og vet dere hva? Jo, det føles nesten litt riktig det. Selvfølgelig setter jeg stor pris på godværet som har vært og synes at det er herlig med sol og sommer, men vi er da så vant med regn og dårlig vær også, så det har liksom ingen ting å si. Jeg krysser fingre for at sola skal vende tilbake da, men inntil videre, er det bare å finne på ting å gjøre her inne. I morgen får vi besøk, så da er det litt å gjøre i forhold til det. Vi er da aldri arbeidsløse og godt er det, hahaha! ;) Jeg og mannen skal snart ut for å kjøpe mere maling til gangen som er under oppussing. Vi har pusset opp begge soverommene som denne gangen fører til, så da var det like greit å "shine" opp gangen med det samme. Nye dører er satt inn og alt blir så fint så...bare det at det tar så laaang tid, hehehe! Blir vel en tur innom det ikke så ukjente varehuset IKEA også. Må ha noe å stasje opp senga på det andre soverommet/gjesterommet med. Gleder meg til å innrede etter hvert som ting tar form. Hørte rykter om at middagen skulle inntas ute i dag, så da er jeg ikke tung å be for å si det sånn. Jepp, da skal jeg få på meg shoppingskoene og løpe av sted! See you soon ;)

 
Se opp for sola, den ligger på lur bak en sky ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


20 kommentarer:

 1. Her skinner sola og jeg koser meg glugg ihjel i dete fine været :) Håper sola kommer tilbake til Trøndelag også snart :) Jeg holder på med nedpakking av leiligheten vår... det er ikke så gøy, men det må gjøres, for nå er det kun 15 dager til vi overtar huset :) Juhu! Klem Rita

  SvarSlett
 2. Her er det faktisk flott i dag! Litt sol,skyer og varmt.
  Hehe,men er på jobb da...;))
  Så fint det er på soverommet ditt,blir spennende å se gangen din også.
  Ikea er jo bare så kjekt,kos deg!!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Hei Rita! Kan tenke meg at det er litt vemodig å pakke ut av leiligheten ja, men heldigvis har du/dere mye å se fram til i det nye huset da :) Jeg ønsker deg all mulig lykke til med flytting og innredning! Det blir sikkert både moro og utfordrende! Kos deg i sola. Enda godt at været er bra når man driver og flytter :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Hei Siv Mette! Tusen takk for komplementet for soverommet. Mannen har kjøpt ny og bedre maling, så nå er det håp om at gangen blir ferdig til i morra. Det gjenstår skifte av et par dører, samt noen foringer og karmer, men det går da framover. Bide av gjesterommet og gangen kommer så fort det er ferdig! Gleder meg :) Så bra at sola skinner hos dere. Håper at det fortsetter sånn :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Heisann....så koselig soverom, der ser det godt ut å sove:)) alltid kos med litt mørke kontraster på et soverom.
  Det har regnet av og på her også siden søndag....men det er VARMT:))
  Natti.
  Klem Ann Elin

  SvarSlett
 6. Det er så mye enklere å godta dårlig vær når en har hatt mange dager med sol og varme - i alle fall har jeg det slik:) Det regner her også og jeg håper at sola kommer tilbake til slutt. Men akkurat nå er det ok:)

  Håper du fikk ordnet det du skulle på shopping og at middagen smakte,
  kos deg med besök
  god klem:)

  SvarSlett
 7. Hei Ann Elin! Ja, jeg synes at jeg sover bedre i denne mørke fargen enn hva jeg gjorde da soverommet hadde lys farge. Sikkert bare noe jeg innbiller meg, men det føles slik. Håper at sola skal titte fram både hos deg og meg snart, men varmen er her også. Godt at det ikke er så kaldt da i hvert fall ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 8. Hei Hanne! Vi får håpe at sola kommer fram snart ja, alltid trivelig med sol. Ja, fikk shoppet litt men ikke det jeg skulle, hahaha! Fant noen veldig kule svart og hvitstripete brikker på IKEA og de ble ed hjem vet du. En tøff såpedispenser fra Åhlens har komet på kjøkkenet, så det ble da riktig så pent. Middagen smakte utmerket den. Takk for så hyggelig kommentar, så trivelig det :) Ha en riktig god dag og så kommer helga snart! :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 9. Heia Anne!:-)
  Nå skinner sannelig sola og hvor deilig det er;) Alltid gøy å ta på seg shoppingskoene ja:)
  Jeg lurte på om du har meldt deg på boligmessen i Bergen? Jeg har meldt meg på og bestillt hotell og fly, hihi. Hadde vært gøy om du også skulle dit:))
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 10. Hei på deg! Å, det hadde vært gøy. Skal sjekke ut litt om når det er osv...

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 11. Her har vi fått overskyet vær. Litt deilig ettersom vi har hatt over 3 uker med finvær!!:)
  Nå reiser vi til København. Gleder meg veldig!!:)
  Flott soverom dere har!!
  Ha en superfin dag:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 12. Hei Reidunn! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding på soverommet vårt! Håper du får en knallfin tur til København, det er sååå fint der og jeg simpelthen elsker den byen! Der har jeg vært maaange ganger og jeg har en onkel som bor der. Du/dere får kose dere masse.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 13. Hei Anne.
  Så flott soverom, du er god på farger og de små detaljer ser jeg.

  Litt regn er ok, masse regn er bare kjedelig og tungt.
  Men august kan bli fin så det er mye igjen av sommeren tvi tvi.

  Ha en super kveld, klem fra Marit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for så hyggelig tilbakemelding Marit! Håper at du har flotte dager nå i august!

   Klem, Anne <3

   Slett
 14. Hei igjen!:-)
  Det er 18-20 oktober! Jeg hadde egentlig ikke tid, men slikt må man jo bare få med seg vet du;) Hiv deg med da! Blir spennende å treffe masse bloggere og instagrammere fra hele landet;)
  Søk på bolig og interiørmessen 2013 i Bergen! Det blir bra:))))
  Ha en fin kveld videre;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg ja! Det hadde absolutt vært noe. Håper at det kan ordne seg slik at jeg kan ta turen til Bergen! :) Melder deg :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 15. Hei♥ Superfin blogg du har!!! Å kjempekoselig soverom!
  Deg vil jeg følge:) Håper du får en fin helg:) klem fra Simone

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Simone og kjempekoselig med ny følger da! Ha en hyggelig dag!

   Klem, Anne <3

   Slett
 16. Tusen takk for så koselig kommentar på bloggen min,setter stor pris på det:)
  Så kjempefint soverom du har:)
  Ønsker deg ei flott helg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lillian og tusen takk for hyggelig kommentar her hos meg også. Håper at du får ei fin helg og at sommeren er hos deg ennå!

   Klem, Anne <3

   Slett