fredag 2. august 2013

Sol ute, maling inne

Ja, det er jo helt på trynet, men det er så godt å bli ferdig med oppussinga inne også. Det er knallfin sol ute, men mannen maler inne og er så flink atte! Han har så lyst på et bilde ut i gangen og jeg som er litt anti bilder, tygger på det...ugh! Han må jo nesten få ønsket sitt oppfylt, men det blir ingen enkel sak med meg på lasset, hehehe! Vi brukte 4 år på å finne en godstol som jeg kunne godta og en god del tid på TV-møblement osv, så jeg tror nok ikke at det blir bilde med det første, hihi ;) Ja, jeg vet det. Jeg er sær!!! Jeg vil bare at det skal være mest mulig lik stil i alle rom, slik at man kan få en helhet i huset. Det er da det krøller seg litt for fruen i huset, når han synes at han kan få frie tøyler i den gangen som er under maling nå. Ja, ja, jeg har sagt før, at han skal få bestemme, så ligger jeg bare i bakgrunnen og lurer det til, slik at han tror at han har bestemt, hehehe! Man må jo være litt taktisk og utspekulert når det virkelig gjelder! ;)


Bilde eller ikke bilde, det er spørsmålet!
  
Tenkte bare at jeg helt på tampen, skulle vise dere noen av de tingene som jeg har kjøpt inn til gjesterommet. Jeg har flere puter også, bl.a hvite og et par i beige. Jeg elsker svart og hvitkombinasjonen, men synes det av og til er fint å kombinere det med beige også. Da er det bare å ta fatt på husarbeidet og legge kyllingfiletene i marinade. Skal snart ut og kjøpe mer høy til våre kjære søte marsvin også.

 
Ha en god dag alle sammen!
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Synes absolutt vi skal få se bilde;))
  Fine ting du har kjøpt til gjesterommet iallefall!!
  Nyt dagen:))
  Klemmer i fleng...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg og klemmer i fleng sendes til deg fra meg også! Så artig at du liker tingene! Alltid så kos med hyggelige tilbakemeldinger :)) Nyt dagen og kvelden du også!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Fine svarthvite detaljer!
  Jeg liker også dette i kombinasjon med noe mykere,
  som beige, bruntoner eller trematerialer.

  Godt å høre at andre også bruke LANG TID på enkelte ting,
  betyr bare at vi bryr oss! ;)

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
 3. Hei Maren! :) Ja, vi bruker tiden vi trenger, men det blir så fint til slutt :) Har en mann som er bygningsingeniør, så han er langt over gjennomsnittet nøye da, hahaha! Helt enig med deg i at svart og hvitt må mykes opp! Ha en god dg kjære deg!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett