1/2 pakke gjær
4 dl vann
1/2 dl olivenolje
1/2 ts salt
1 ts sukker
12-13 dl hvetemel
Bland alt det tørre (jeg bruker alltid tørrgjær). Hell fingervarmt vann og olivenolje over og rør godt. Arbeid deigen godt sammen til den blir smidig og slipper bollekanten. La deigen heve under plast i 1 time.
Hell deigen ut på melet arbeidsbenk og kna den til den blir smidig. Del den i 6 emner og kjevle hvert emne til rektangler (10X20). Legg hver av bitene på bakepapirkledd plate og strø litt mel over. Etterhev i 20 minutter, utildekket.
Stekes midt i ovnen på 250 *C i ca. 10 minutter
La dem kjølne på rist :)
Lykke til <3
Anne
He, he så gøy :o) Jeg har nettopp satt deig til ciabatta og skulle innom bloggverdenen en liten tur, så ser jeg dette innlegget ditt :o) Nå kom regnet fra Trondheim litt lenger nord så det passet perfekt med baking :o) Nyt dagen flotte dame! Klem fra Nina
SvarSlettTakk for hyggelig kommentar og lykke til med bakinga! :)
SlettAnne <3
Så deilige ut,er dessverre ingen baker;))
SvarSlettMen du virker jo kjempeflink ut!
Kos deg:))
Klemklem
Tusen takk for det kjære du :) Kos deg du og :))
SlettAnne <3