fredag 23. august 2013

Solfylt fredag og mange arbeidstimer unna ferdig prosjekt

Heia og god fredagsmorgen! :) Her sitter jeg og går igjennom hva jeg skal gjøre i dag hva gjelder prosjekt gjesterom/soverom. Vi har jo, som dere allerede vet, drevet med oppussing i sakte kino. Nå ser vi imidlertid enden i det, men noen nye bilder har jeg ikke ennå. Legger derfor ut et av soverommet som jeg har vist før. Gjesterommet går i samme farge og skal ha samme uttrykk som soverommet. Jeg har jo kjøpt inn alt som skal til, men kom på i går, at jeg må male bakveggen inne i bokhylla fra Ikea, den er nemlig grønn og står slett ikke til resten. Jeg skal male bakveggen hvit og sette på glassdører for å slippe alt støvet.


Jeg viser også et par bilder fra kjøkkenet. Jeg har vaska i noen skuffer og skap, for jeg makter ikke å gjøre ALT i desember. Ok, det skal være rent og pent til jul, men det må være lov til å ta litt og litt i gangen da, hehehe! Godt med alt som er unnagjort og jeg hiver meg som regel på slikt når jeg føler for det. Jepp, får bare håpe at det holder til jul, haha! :))
 

 
Holdt på å si "god jul" jeg, men mente ikke det da...
 
"God fredag" skulle det være!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


8 kommentarer:

 1. Så fine bilder :) Og så MYE fiiiiiine ting du har :) De koppene fra AJ er så fine :) Både bursdag og jul i desember, og ønskelisten min er laaaang :) hehe :) Så flink du er å komme i gang med vaskinen, jeg hadde heller ikke orket å vente til desember, da er det stress nok som det er :) Hjorten blir bestilt i helgen, sammen med en del annet som skal opp i stuen :) Gleder meg :) Mannen sa det var greit at den rosa hjorten flytter inn hos oss, så lenge den blir på hobby rommet ;) Ha en fin helg :) Må nok ut å male litt i dag, hvis været holder seg :) Jeg kan straks begynne på 2.strøket :) Juhu! Klemmer fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha, sååå bra at du får hjorten da! Digg! Ha ei riktig god helg Rita!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Masse fine dataljer!!
  Fiine helg til deg:)) Jul kommer fortere enn du aner;)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Fin helg til deg også og tusen takk for hyggelig kommentar!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine bilder av så mange ting Anne:)
  Lurt å ta ting i sakte kino ja;-)
  Jeg digger deg:) Så utrolig gøy at du stemmer på meg og jeg lå på 1.plass da jeg sjekket i sted;))) Solklem til deg<3
  ps. Håper dere får knall vær i helga;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janne og tusen takk for så hyggelig kommentar! Jepp, vi stemmer i vei alle mann alle her i huset nå og heier på at du skal vinne! Stooor klem tilbake :))

   Anne <3

   Slett
 5. Med fare for å bli din nye stalker, ;) men hey I like your style! :):):) Så masse fint! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vil gjerne ha deg som min nye stalker jeg, bare hyggelig ja! Synes det er koselig med slike stalkere som deg! Ha en fin søndag og nyt sola i Trondheim!

   Klem, Anne <3

   Slett