torsdag 17. oktober 2013

Happy torsdag og alt for mange planer

Ja, for jeg har så lyst på så mye nytt og nå har jeg hengt meg opp i et rundt spisebord. Tror at det kan være med på å "åpne" opp stua litt. Vi har stort hus, men selve stua er ikke så veldig stor og den er ikke lett å ommøblere eller gjøre om på. Det var da jeg kom på den supre ideen om et rundt spisebord...

Jeg blir litt stresset av alt jeg kommer på, men jeg tror det vil ta seg bra ut og det vil ta mindre plass i rommet også. Til daglig kan vi ha 4 stoler rundt og sette til flere når det kommer gjester i tillegg til en ekstra plate i selve bordet. Jeg vet ikke om dette blir noe av, bare kom på ideen da jeg satt for meg selv her i dag.

Vel, vi får vel bare tygge på det en stund og se hva det blir til. Blir det ny trapp, grå vegger eller rundt bord? Hm, jeg vet ikke jeg nei, men ideene er der i hvert fall ;)

Nyt dagen!
 
'
 
 
 
 
 
 
Anne
 


2 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i å bli stressa av ( altfor) mange ideer! Jeg har en bok som alltid er med meg, og som jeg skriver det ned i . Hjelper litt på stressnivået)
  Moro med forandring er det alltid, og nytt bord høres spennende ut!
  Ønsker deg en fin kveld) klem Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar Camilla! Hjelper å høre o andre i samme situasjon, hahaha! Vi er noen interiørtullinger, men du verden så moro vi har det du ;) Ha en strålende kveld videre!

   Klem, Anne <3

   Slett