onsdag 2. oktober 2013

I LOVE MY KITCHEN

VIRKELIG!!! Ja, for det er så godt å ha god plass, mange skap, ordentlig utstyr og godt lys inne på et kjøkken. Dette var alt jeg manglet på mitt gamle kjøkken som var på ca 7 kvadrat. Etter at vi fikk slått ut et par vegger, så åpna det seg nye muligheter for stort og praktisk kjøkken som er bort i mot 20 kvadrat. Det er vel 4 år siden vi tok det store steget og vi har ikke angra ett sekund Bare se her...

 
 
 
 
  

 
 

 
 
Det blir nye gardiner nå i høst og fargen blir grå. Både jeg og min mann liker grått, så da er det ikke noe problem da, hahaha! ;)
 
 
 
Anne
 

13 kommentarer:

 1. Nydeligt kjøkken Anne,det kan du være stolt over:))
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk for det Siv Mette! Blir så glad for positive tilbakemeldinger :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. SÅ flott kjøkken!! Det likte jeg ! Vi har tenkt å pusse opp kjøkkenet vårt i nærmeste fremtid...kjekt å få litt ideer :-) Selv om jeg nok ikke kan boltre meg på så stor plass ....ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. Veldig flott kjøkken! Misunner deg både alle skapene og størrelsen på rommet.
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Jeg vil også gjerne følge deg.

  Vigdis

  SvarSlett
 5. Sånn et drømmekjøkken du har, hadde jeg hatt ett slik så hadde jeg virkelig trivdes med å lage mat.... :O) Så lyst og lekkert ! Nydelig. Takke, deg også, Anne for alle varme kommentarer på bloggen min. Stoooor klem fra Ann Elin . Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle flotte damer, dere varmer meg virkelig med slike positive ord! Det gleder et interiørhjerte :) <3

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 7. Gud så lekkert! Så utrolig herlig det må være med et så stort kjøkken med så masse plass :) Misunner deg litt der ja :) hehe :) Klem Rita

  SvarSlett
 8. Nydeleg kjøkken med god plass !
  einige med deg , gardiner i grått er fint :)

  SvarSlett
 9. Så fint kjøkken Anne! I love! Nytt kjøkken står nest øverst på ønskelisten min nå, men først må jeg få mannen min med på å kjøpe ny sofa.. han skjønner nemlig ikke hva som er galt med den forholdsvis nye som vi har.. ;):)
  Lyktene jeg fortalte deg om kom igår, men jeg er redd jeg nå kommer til å skuffe deg litt søteste Anne, for lyktene var messing og ikke kobber..! Bildene fra katalogen lurte meg nok litt ja.. desverre! Men ellers har vi fått mye fin julepynt som er kobberbelagt, kjempefine for å henge opp, på vegg, grein, juletre, dør eller for å pynte litt ekstra på julegavene. :) Du kan skjekke dem ut i nettbutikken om du vil, de ligger under kategorien jul. :) Ønsker deg en finfin helg, hilsen Line på Cornelias Hus

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Line! Mannfolk skjønner seg ikke alltid på oss kvinner når det gjelder innredning og omgjøringstrangen, hehehe! Akkurat nå, så sliter jeg med det motsatte da, for han jeg er gift med, skal gjøre om på så mye. Blir vel ny sofa på deg bare du bruker barnas strategier...mas helt til han ikke orker å høre på deg mer, da blir det ny sofa skal du se, hahaha! :))

   Klem, Anne <3

   Slett
  2. PS! Når det gjelder den lykta, så kan det jo hende at den er kjeeempefiiin i messing også, så hvem vet...;) Klem <3

   Slett
  3. Ja nettopp! ;) Har en veldig snill mann, som faktisk er opptatt av hvordan vi har det hjemme! :) Men ny sofa og oppussing er liksom ikke førstepri hos Lars. ;) :P Jeg bretter jo gjerne opp ermene og kjører på - har alltid en plan! Men så må jeg jo ha hjelp da vettu, som damer flest.. ;) Skal teste ut tipset om å masemasemase. Kanskje jeg tilogmed griner litt hvis jeg blir nok desperat. ;)
   Du får komme innom for å se på lykten vettu, den er knallfin! Finnes også i sort. :) Så koselig med litt lyslykter i høstmørket. :)
   Ha en fortsatt finfin uke,
   klem fra Line

   Slett
  4. Hahaha, kjenner meg igjen! Den hjelpen er vi avhengig av og da e det om å gjøre at vi "hjernevasker" og trykker på de rette knappene hos vår snille menn;) Lykke til med prosjektet da søte Line :)) Det vil nok gå din vei med litt mas og noen krokodilletårer, hehehe! ;))

   Klem, Anne <3

   Slett