onsdag 2. oktober 2013

Velkommen inn til oss

Hei igjen, ja for dette er mitt andre innlegg i dag, hehe! Får så lyst til å skrive og vise dere litt ifra deler av huset som jeg ikke har vist fram tidligere. Jeg har fått litt bedre kamera nå, så da er det litt artigere også.

Vel, jeg må bare starte med å innrømme, at jeg er INGEN hageekspert. Heldigvis har jeg en mann som liker å sysle med planter og trær, men vi har valgt å holde det temmelig enkelt på uteplassen. Den er stooor og inneholder flere trapper i både stein og tre. Hadde landskapsarkitekt til å planlegge for oss, så det ble vakkert. Jeg tenkte at dere skulle få noen bilder fra yttergangen nå, samt litt ved inngangsdøra. Jeg har ikke gjort meg så innmari flid der ute, men det er helt greit liksom.

Vi hadde trappebefaring her i går, så nå blir det revet både vegger, gulv og gammel trapp og erstattet med nytt. Det blir store forandringer og mye arbeid. Jeg må visst klatre i stige i en måneds tid framover og det skal da bli seg noe til kjerringa ja, hahaha!

Betrakt disse bildene som "førbilder". "Etterbildene" kommer forhåpentligvis til jul. Her i gangen har jeg malt opp en gammel Budalstol etter min far's besteforeldre samt en gammel kjøpmannsdisk. Dette er viktige ting for meg, så de har fått plass i interiøret.

Velkommen inn!
 Anne

 


13 kommentarer:

 1. Så koselig og fint dere har det :) Blir nok flott med ny trapp :) Her i huset er det også mannen som er gartneren, jeg er ikke så glad i hagearbeid. Jeg holder meg til blomster i krukker, så får han ta seg av resten :) Jeg maler ennå på kjøkkenet, nest siste strøk på vinduene, huff, det tar tid den der malinga... Ha en fin kveld videre :) Klem Rita

  SvarSlett
 2. Det er koseleg hos deg, men det er vel ofte slik at ein har lyst til å
  forandre på ting.
  Det høyrest ut som dokke har eit spennande uteområde med mange trapper !

  Nyt kvelden.
  Klem

  SvarSlett
 3. Ett koselig hjem til en koselig dame:O) Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig hilsen fra deg!!
  Blir spennende å følge deg og utviklingen på den nye gangen din!! :-)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Så spennende med ny trapp :o) den dere har ligner veldig på den vi har, nå gleder jeg meg virkelig til å se hva dere har valgt i stedet. Koselig gang :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Så fint du har det:)
  Spennende med den nye trappen!
  Kjøkkenet ditt var bare helt nydelig!! Liker godt hvitt kjøkken:)
  Ha en fin kveld:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 7. Fint du har det:) Heldige deg som får ny trapp, veldig som det kan forandre et rom! Mitt 70 talls hus har pyton trapper, og den ned i kjelleren er nærmest stigebratt! Kanskje en gang?

  Ha en fin kveld eller kanskje heller natt?
  Klem

  SvarSlett
 8. Dette blir spennende,gleder meg til å se mere:))
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 9. Kjære, gode du. Tusen takk så masse for kommentaren du la igjen hos meg, jeg ble så rørt og glad av de fine ordene dine<3 Å ha en hverdag som vår kan jo være veldig utfordrende men erfaringene det gir kunne ingen andre ha lært oss. De små tingene blir så utrolig store, hverdagsgledene er mange:) Tusen takk for at du delte Anne - og etter å ha fulgt deg en stund og blitt litt kjent med deg gjennom ordene dine her på bloggen så tenker jeg at du er den aller beste mamman barna dinne kunne fått:)
  Håper du har gode dager, lykke til med trappeprosjektet - gleder meg til å se hvordan det blir.
  Varm og god klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 10. Tusen takk alle sammen! Ble virkelig overrasket og glad for så mange fine kommentarer på kort tid :) Klem til dere alle fra meg! <3

  Anne <3 :))

  SvarSlett
 11. Så fint du har det! Skal ta meg en runde på bloggen din i kveld. :)
  Kjempehyggelig at du har lagt deg til som følger hos meg.

  Ha en flott torsdag.
  :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :))

   Klem, Anne <3

   Slett