søndag 15. desember 2013

3. SØNDAG I ADVENT OG EN LITEN SMAKEBIT FRA MITT JULEPYNTEDE HJEM

God ettermiddag og hu og hei så fort tida går! Jeg har hatt en rolig søndag formiddag, så her er det gjort noe husarbeid samt at jeg og marsvina har spilt julemusikk og kost oss på kjøkkenet. Dere tror vel at jeg er litt tussete når det kommer til marsvin og vet dere hva??? DET HAR DERE HELT RETT I ;) Hehe, de er som gull for meg og de har det like godt og får like mye kjærlighet som alle de andre medlemmene i denne fmilien. Nå er lille Frida syk, nyser og ynker seg. De blir av og til forkjølet som oss mennesker og da er det kjempeviktig med ekstra mye kos for disse små. Vel, nok o det.

Nå skal jeg og min eldste datter ut på en aldri så liten etterslep-handel. Dvs. noe står alltid igjen på en IKKEEKSISTERENDE LISTE når man egentlig trodde man var ferdig, så takk GUD for søndagsåpne butikker. Vi blir vel å dra innom Egon for en aldri så liten julemiddag også, litt kos, det må man unne seg! Jeg lever bare en gang jeg, så da tillater jeg meg selv det meste innenfor rimelighetens - og fornuftens grenser da selvfølgelig.

I dag er det håp om litt rydding og vasking i hallen nede, slik at vi også får julestasje den. Ikke så mye som skal til, før det blir bra der nede, bare mannen får ut finger'n nå så...hehehe, han holdt faktisk på der nede i utrolig mange timer i går, så det er bare finishen igjen nå. Tenker det blir noen timers nattarbeid på meg for å få alt oppe å gå der nede.

Jeg har også laget en pepperkakedeig som skal bakes ut i løpet av dette døgnet. I går ble det risboller og potetmelstopper, så da er det 5 sorter hjemmebakt og det er jeg storfornøyd med jeg. Da skal jeg hive på meg noen varme ytterklær og sette kursen mot sentrum!

En liten smakebit av julepynten i stua kommer her!
 


 
 
 
 
Anne


6 kommentarer:

 1. Fin søndag til deg:)
  Her er det arbeidsdag!
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 2. STYRER I VEI HER OGSÅ...
  FLOTT SØNDAGSKVELD TIL DEG
  SØTE ANNE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Herlig med søndag, og jeg har holdt meg laaaangt unna åpne butikker i dag. I stedet ble det litt shopping på nett for de siste julegavene, håper de rekker fram, men ønskelisten kom så sent atte.... Du har sannelig fått det koselig i stua, er det ikke godt å være ferdig med malingen? :o) Nå skal jeg ordne med julekortene og pakkene som skal sendes i morgen, deretter blir det en herlig kveldstur i godtværet sammen med min kjære, må nyte at det ikke stormer og blåser :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige ord flotte damer!
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 5. hoho,godt alt som er gjordt:)) Ligger langt etter med baksten i år, og lurer på om jeg skal drite i det og.. Er jo helst bolla meg som spiser det allikevel, og jeg har jo ikke godt av det ;)
  Klem

  SvarSlett
 6. Skal si du er flink!!
  Her har det blitt litt maling av lister og et gulv er blitt lagt på et soverom.
  Har også brettet litt småstjerner som skal pynte opp litt.
  Mannen fikk masse torsk i garnet i dag og vi har kost oss med kokt torsk og rogn i dag:)
  Ønsker deg ei fin førjulsuke!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett