lørdag 14. desember 2013

SVIBLER HAR ENDELIG KOMMET I HUS

God lørdag ettermiddag i førjulsstria! Vi startet dagen som vanlig med musikkskoleundervisning for minstejenta og da blir det jo en halvtime med shopping på mor da, hehehe! Jeg mener og tror, at jeg er sånn rimelig ferdig med julegavene nå, bare noe småtteri som gjenstår. I hvert fall ble en MEGET viktig gave kjøpt i dag, nemlig den det står "Til Anne - Fra Anne" på...hehehe! ;) Det er viktig å huske på seg selv midt oppi alt, så nå har jeg sikret meg at to ønsker blir innfridd. Marsvinene har jo som sagt vært omtenksomme å kjøpt gave til meg også vet dere. Tenk at det finnes slike oppegående små vesener da, LER!

Sviblene har kommet i hus nå, det gir julestemning. De er så fine og jeg liker det bedre enn julestjerner. Her er flere så allergiske, så når de springer ut i blomst, må jeg bytte de ut med noen som er lukket. Ja, sånn går no dagan!

Nå er det maling på gang nede i hallen, så da er det et reelt håp om at det blir ferdig i helga, men med sirupstempoet til min kjære mann, så kan man aldri føle seg for sikker. Da skal jeg og min kjære datter, Linn, kose oss med lesing til eksamen og kaffe. Mor må vel bake litt dersom hun skal ha noe å sette fram til førjulsgjestene sine, så da er det bare å brette opp de berømte ermene og starte på RISBOLLENE!

Bilde og oppskrift kommer!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Svibler er så utrulig fine:)og når dei blomstrer så lukter dei sååå godt:)
  Ønsker deg ein fin lørdagskveld!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei, Anne :) så du står på ;))) svibler er så nydelige og lukter så godt. Jeg har allerede hatt 2 som må erstattes med 2 nye;)) ha en fin helg, søte deg! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 3. Svibel er must have i jula<3
  Har kun 1 akkurat nå som springer ut,elsker lukta :)
  Fin lørdag til deg og dine:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Svibler må inn til jul,dei lukter jo himmelsk:)
  Kos deg i julestria;)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. Å ja, jeg bytter de også ut når de springer ut, liker de faktisk best før jeg)
  Må le av de snille marsvina dine, hi hi, du er så morsom!
  Kanskje Hay bordet jeg bestilte i dag, kan være en julegave fra pus og kaninen vår? Ja, d høres ut som en god ide) hi hi)
  Nyt søndagen !
  God klem fra Camilla

  SvarSlett